Arı Çiftliğim Blog RSS
0
1618
ArıArıların bitkisel kaynaklardan topladıkları nektarları
metabolize ederek bala dönüştürmeleri biyokimyasal bir
proses olup, kovan içerisinde doğal bir ortamda
gerçekleştirilmektedir. Bir kovanda yak..
0
43013
BALIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
a) Balın Rengi
Bal, genellikle saydamdan başlayıp, koyu kırmızıya kadar;
sarı, kehribar, kahverengi yeşilimsi ve kırmızımsı renklerde olmaktadır. Ballar
renklerine gör..
0
1255
Balın FaydalarıAntiseptik ve anti bakteriyel özelliklere sahip olan balın
faydaları oldukça fazladır.
Enfeksiyonlarla savaşır ve mide sorunlarını tedavi eder. Balın faydaları saymakla bitmez. Tatlı, ..
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)